čtvrtek 28. února 2013

Happy Birthday!


Z ghetta blog má narozeniny! Recept zde
Je to tu! Dnes je tomu přesně rok, co se změnily životy tolika z vás, co čtete Z ghetta blog! (Ne, není to ani trochu dramatické.) Za tu dobu se z plácaní o blbostech stalo zejména machrování o dobrotách, což přitáhlo pozornost větší masy lidí, která pak s radostí čte i to plácání o blbostech.
Ještě včera byl nejčtenějším článkem recept na čokoládové cupcaky , ale  všechny dobroty světa nakonec předběhla trocha sado maso hrátek, neboli recenze na Fifty Shades of Grey. Článek, který jsem psala z rozčilení nad tupostí tohoto světového bestselleru a původně ho ani nechtěla na blog dávat, se rázem stal nejkomentovanějším příspěvkem a návštěvnost byla až překvapivě vysoká. Až mi tedy začne klesat čtenost, můžete se těšit na Fifty Shades Darker.
(Kecám. Na objednávku píšu blbě, musí to jít ze srdíčka, znáte to, chichichi.)

Za ten rok se na Z ghetta blogu objevilo 22 receptových a 12 článků mimo gurmánské vody. Přibyli pravidelní čtenáři a vznikla blogová Fan Page na Facebooku, kde se jistě vyplatí být, neb tam bavím svět tím, co se na blog nevejde, nebo lákám na to, co se brzy objeví.
Blog je pro mě skvělou zábavou a odreagováním, zvlášť pak, když mám od vás, čtenářů, kladné ohlasy. Proto nadále komentujte, lajkujte a sharujte, protože tím děláte velkou radost mně i mému egu :D A ti, kdož sem chodí hlavně kvůli pečení, nechť mi i nadále posílají fotky svých výtvorů. Objeví se pak totiž ve speciální galerii na Facebooku a to si pak samozřejmě můžete dát do životopisu a chlubit se tím v hospodě.
Děkuji tedy všem, že na Z ghetta blog chodíte, do budoucna se budu snažit zlepšit fotky, psát častěji a činit vás šťastnými!


A hlavně, světový mír!


Ale to není všechno!

Abyste neřekli, na konec mám ještě překvápko. Abych podpořila kuchaře a pekaře ve vás, tak jsem se rozhodla uspořádat takovou malou soutěž. Upečte, nebo uvařte nějakou dobrotu z blogu a pošlete mi fotku (klidně i víc, než jednu) na verunka1cz@gmail.com s předmětem "Soutěž" a napište, co byste chtěli v případě výhry. Pro Brňáky je na výběr jeden z cheesecaků, nebo čokoládový dort, pro mimo-brněnské pak jakékoliv sušenky. Vím, že Brňáci jsou ve výhodě, ale České Poště holt cheesecake nesvěřím, tak byste si pro něj když tak museli dojet.
Ti, kdo už nějakou fotku poslali, tak s ní samozřejmě mohou soutěžit taky, prosím ale o opětovné poslání, ať v tom nemám zmatek.
Fotky posílejte do 15.3., potom udělám speciální album na Facebooku, kde se bude hlasovat a vítězem bude fotka s největším počtem lajků.

EDIT!: Protože nemám v současné době k dispozici troubu na upečení ceny, tak se soutěž prodlužuje! Fotky můžete posílat do půlnoci 22.3. a hlasovat se bude od 23.3 do 6.4. na Facebooku, takže už teď můžete shánět lajky :)

Vaše Veronika

13 komentářů:

  1. haha za ten svůj ošklivej jablečnej koláč bych si zasloužila minimálně 3 cheesecaky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba by vyhrál, co ty víš, lajkování na Facebooku je nevyzpytatelné :D Ale Sables byly krásný :)

      Vymazat
  2. Nevěděla jsem, že jsi z Brna. :) Jinak dort vypadá naprosto krásně! :) A gratuluju k prvnímu roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že už jsem to párkrát někde zmiňovala :)
      A díky moc :)

      Vymazat
  3. Gratulujem a želám ti ešte množstvo happy birthdayov ! :) Ja sem chodím rada kvôli receptom aj kecom, ani neviem čo mám rašej :D ja už som tri krát robila fake cheesecake, ale nemám ho odfotený :( holt nedá sa nič robiť, MUSÍM niečo upiecť, ja chcem sušenky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, dekuji :) Uz trikrat? Wow, tak to mam radost! Ja ho ale taky teda delam dost casto :)
      A jak rikas, musis proste neco upect no, on se pak nikdo nakonec nezucastni a mas je jisty! :D

      Vymazat
  4. Všechno nejlepší a spoustu dalších let plných ukájení ega nad stovkami kladných komentářů a strhující návštěvností blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé tak to všechno nejlepší k prvnímu roku blogování:) Ten dort je moc hezký:)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za každý komentář, odpovím vám jak jen budu moct. Přibližně rychlostí světla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...